Zonnige skivakantie? In deze skigebieden schijnt de zon!

Denk jij bij een fijne wintersportvakantie ook aan een zonnetje op de pistes? Terecht: want behalve sneeuwval is ook de zon zeer belangrijk voor een fijne skivakantie! Een algemene tip die we je dan ook graag meegeven is te kiezen voor vakantie naar de sneeuw in februari, maart of april. Want hoe later in het jaar je gaat hoe groter de kans op zon is!

Dat hoeft overigens helemaal niet te betekenen dat de kans op sneeuw dan heel klein is op www.waarligtdesneeuwwel.nl kan je per maand bekijken welke bestemmingen de grootste sneeuwzekerheid kennen. In hun skifactor nemen ze echter ook andere zaken mee. Zoals de omvang van het gebied en jawel … de kans op een lekker zonnetje op de piste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *